Mobiel zonnepaneel Boulder 100 Watt

Wij hebben een uitgebreide voorraad van Goal Zero mobiele solar oplossingen. Dit Noorse A-merk biedt een royaal assortiment aan mobiele zonnepanelen voor op zomervakantie, in de tuin of outdoor evenementen. De Boulder 100 Watt is een mobiel paneel met sterke standaard. Stroom jouw laptop, mobiele telefoon, koelkast en bouw gereedschappen. Mobiel mee te nemen maar ook prima voor langere tijd ergens te plaatsen.

Voor een lichtgewicht paneel kun je beter het type Nomad kiezen. Deze Boulder is voordeliger en blijft bij flinke wind stabieler staan. Prima duurzaamheid met sterk gehard glas en een aluminium frame met extra protectie in de hoeken. Je kunt bij Ecolucht een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je de Boulder 100 kopen met verrekening van de gemaakte huurkosten.

Boulder 100 - productspecificaties

Nominaal vermogen: 100 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-21,5V, tot 7A (100 W max)
Gewicht: 11,7 kg
Afmetingen uitgevouwen: 52 x 151,1 x 2,54 cm
Kabellengte: 1,8 meter
Prijs: € 299,- incl. BTW
Meerwerkopties: Reistas, verlengkabel, laadregelaar

Boulder 100 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Boulder 100 Watt zonnepaneel. Zodat u overal en altijd onderweg met een usb kabel uw devices kunt opladen. De meeste klanten combineren dit mobiele zonnepaneel met een draagbaar powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation overal makkelijk mee naar toe nemen als accupack. Praktijkvoorbeelden:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.