Mobiel zonnepaneel Boulder 200 Watt

Wij hebben een uitgebreide voorraad van Goal Zero mobiele solar oplossingen. Dit Noorse A-merk biedt een royaal assortiment aan mobiele zonnepanelen voor op zomervakantie, in de tuin of outdoor evenementen. De Boulder 200 Watt is een mobiel paneel met sterke standaard. Stroom voor allerlei elektrische apparaten. Verplaatsbaar maar ook prima voor langere tijd ergens te plaatsen.

Voor een lichtgewicht paneel kun je beter het type Nomad kiezen. Deze Boulder is kostenbesparend en blijft bij flinke wind stabieler staan. Prima duurzaamheid met sterk gehard glas en een aluminium frame met extra protectie tegen schade in de hoeken. Je kunt bij Ecolucht een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je de Boulder 200 kopen met verrekening van de gemaakte huurkosten.

Boulder 200 - eigenschappen

Nominaal vermogen: 200 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-22V, tot 14A (200W max)
Gewicht: 19 kg
Afmetingen uitgevouwen: 101,6 x 140 x 4,4 cm
Kabellengte: 1,8 meter
Prijs: € 549,- incl. BTW
Meerwerkopties: Reistas, verlengkabel, laadregelaar

Boulder 200 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Boulder 200 Watt zonnepaneel. Zodat u overal en altijd onderweg met een usb kabel uw devices kunt opladen. De meeste klanten combineren dit mobiele zonnepaneel met een draagbaar powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation overal makkelijk mee naar toe nemen als:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.