Mobiel zonnepaneel Nomad 100 Watt

Het Noorse A-merk Goal Zero biedt een compleet assortiment aan mobiele zonnepanelen voor op zomervakantie, in de tuin of outdoor evenementen. De Nomad 100 Watt is een lichtgewicht paneel voor jouw laptop, mobiele telefoon, verlichting, koelbox en elektrische gereedschappen. Je kunt het paneel van slechts 4,6 kilo opvouwbaar heel eenvoudig meenemen in een reistas of in de achterbak.

Vier monokristallijne panelen met een beschermende hoes. Met de handige lussen aan het paneel kunt deze makkelijk vastmaken op uw tent of overkapping. Je kunt bij ons een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je het paneel kopen met verrekening van de huurkosten.

Mobiel zonnepaneel Nomad 100 Watt

Nominaal vermogen: 100 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-22V, tot 5.56A (100 W max)
Gewicht: 4,6 kg
Afmetingen in gebruik: 52 x 151,1 x 2,54 cm
Kabellengte: 1,8 meter
Prijs: € 399,- incl. BTW

Nomad 100 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Nomad 100 Watt zonnepaneel. Zodat jij onderweg met een usb kabel uw apparaten kunt opladen. De meeste gebruikers combineren dit mobiele zonnepaneel met een draagbaar powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation eenvoudig in jouw rugzak stoppen als accupack. Praktijkvoorbeelden:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.