Mobiel zonnepaneel Nomad 50 Watt

Het Noorse A-merk Goal Zero levert een compleet assortiment aan mobiele zonnepanelen van rugzak modellen tot uitvouwbare zonnepanelen. De Nomad 50 Watt is een lichtgewicht model voor jouw laptop, mobiele telefoon en elektrische apparaten voor op reis. Je kunt het paneel van slechts 3 kilo opvouwbaar super praktisch vervoeren in een reistas.

Vier monokristallijne panelen met een beschermende hoes. Met de handige lussen aan het paneel kunt deze makkelijk vastmaken op uw tent. Je kunt bij ons een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je enthousiast bent dan kun je het paneel kopen met verrekening van de gemaakte huurkosten.

Mobiel zonnepaneel Nomad 50 Watt

Nominaal vermogen: 50 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-21.5V, tot 3.3A (50 W max)
Gewicht: 3,1 kg
Afmetingen in gebruik: 43,2 x 134,6 x 3,8 cm
Kabel: 1,8 meter
Prijs: € 249,- incl. BTW

Nomad 50 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Nomad 50 Watt zonnepaneel. Zodat u onderweg met een usb kabel uw devices kunt opladen. De meeste gebruikers combineren dit mobiele zonnepaneel met een powerbank of powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation eenvoudig in jouw rugzak stoppen als accupack. Praktijkvoorbeelden:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.