Mobiel zonnepaneel Ranger 300 Watt

Het Noorse A-merk Goal Zero beschikt over een interessant portfolio aan mobiele zonnepanelen voor op reis, in de tuin of voor evenementen. De Boulder 300 Watt is een mobiel zonnepaneel met sterke standaard voor stroomvoorziening van allerlei elektrische apparaten op reis of bij outdoor events. Verplaatsbaar maar ook prima voor langere tijd ergens te plaatsen.

Voor een lichtgewicht paneel kun je beter het type Nomad kiezen. Deze Ranger is wel ontzettend snel in het opladen van accu's en blijft op zijn plek staan ook bij extreme weersomstandigheden. Prima duurzaamheid met sterk gehard glas en een aluminium frame met extra protectie tegen schade in de hoeken. Je kunt bij Ecolucht een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je de Ranger 300 kopen met verrekening van de gemaakte huurkosten.

Ranger 300 - zonnepaneel kenmerken

Nominaal vermogen: 300 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-23V, tot 21A (300W max)
Gewicht: 17,7 kg
Afmetingen uitgevouwen: 77,7 x 269,0 x 2,3 cm
Kabellengte: 1,8 meter
Prijs: € 799,- incl. BTW
Meerwerkopties: Reistas, verlengkabel, laadregelaar

Ranger 300 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Ranger 300 Watt zonnepaneel. Zodat u overal en altijd onderweg met een usb kabel uw devices kunt opladen. De meeste klanten combineren dit mobiele zonnepaneel met een draagbaar powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation overal makkelijk mee naar toe nemen als:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.