Mobiel zonnepaneel Nomad 200 Watt

Het Noorse A-merk Goal Zero biedt een royaal assortiment aan mobiele zonnepanelen voor op zomervakantie, in de tuin of outdoor evenementen. De Nomad 200 Watt is een krachtig efficiënt paneel voor jouw flinke stroomvoorziening op reis of bij outdoor projecten. Je kunt het paneel opvouwbaar heel eenvoudig meenemen in een reistas.

Vier monokristallijne panelen met een beschermende hoes. Met de handige lussen aan het paneel kunt deze makkelijk vastmaken op campers en tenten. Je kunt bij Ecolucht een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je het paneel kopen met verrekening van de huurkosten.

Nomad 200 - productspecificaties

Nominaal vermogen: 200 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-23V, tot 14A (200W max) / USB-A: 5V, 2.4A (12W max)
Gewicht: 10 kg
Afmetingen uitgevouwen: 71,6 x 255,8 x 2,5 cm
Kabellengte: 1,8 meter
Prijs: € 699,- incl. BTW

Nomad 200 levert stroom voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Nomad 200 Watt zonnepaneel. Zodat u overal en altijd onderweg met een usb kabel uw apparaten kunt opladen. De meeste gebruikers combineren dit mobiele zonnepaneel met een draagbaar powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation eenvoudig in jouw rugzak stoppen als accupack. Praktijkvoorbeelden:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.