Mobiel zonnepaneel Nomad 20 Watt

Het Noorse A-merk Goal Zero biedt een compleet assortiment aan mobiele zonnepanelen van rugzak modellen tot uitvouwbare zonnepanelen die je kunt inpakken in een reistas. De Nomad 20 Watt is een super lichtgewicht model om op jouw trip draagbaar mee te nemen zodat je overal en altijd voldoende stroom hebt voor jouw smartphone of laptop. Je kunt het paneel van slechts 1 kilo natuurlijk makkelijk meenemen.

Drie monokristallijne panelen in een beschermende hoes. Met de handige lussen aan het paneel kunt deze eenvoudig aansluiten op uw tent of overkapping. Je kunt bij Ecolucht een mobiel zonnepaneel kopen en huren. Bij verhuur krijg je een optie op koop. Dus hiermee kun je eerst experimenten en als je tevreden bent dan kun je het paneel kopen met verrekening van de gemaakte huurkosten.

Nomad 20 - mobiel zonnepaneel

Nominaal vermogen: 20 Watt
Techniek: Monocrystalline solar
Poort: 14-22V, tot 1.3A / USB
Gewicht: 1,1 kg
Afmetingen in gebruik: 29,2 x 55,3 x 1,9 cm
Kabel: 1,8 meter
Prijs: € 179,- incl. BTW

Nomad 20 draagbaar zonnepaneel voor op reis

Er zitten meerdere poorten op het Nomad 50 Watt zonnepaneel. Zodat jij onderweg met een usb kabel uw apparaten kunt opladen. De meeste gebruikers combineren dit mobiele zonnepaneel met een powerbank of powerstation. Dan laad je deze in een paar uur op en vervolgens kun je het compacte powerstation eenvoudig in jouw rugzak stoppen als accupack. Praktijkvoorbeelden:

Solar laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren zoals de hoogte, de temperatuur, de tijd van het jaar, hoek en positie.